Feyenoord Psv

PSV vs Feyenoord: Johan Cruijff Schaal Liveblog

Vooraf

Om 18:00 uur start de strijd om de Johan Cruijff Schaal 2024 tussen landskampioen PSV en bekerwinnaar Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in het Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Eerste helft

PSV begint sterk aan de wedstrijd en creëert al snel enkele kansen. In de 25e minuut is het Yorbe Vertessen die de score opent voor PSV. Feyenoord probeert terug te komen, maar PSV verdedigt goed en gaat met een 1-0 voorsprong rusten.

Tweede helft

Feyenoord komt sterker uit de kleedkamer en zet PSV onder druk. In de 60e minuut valt de gelijkmaker door Quinten Timber. Feyenoord blijft daarna op zoek naar de winnende treffer, maar PSV houdt stand. De wedstrijd eindigt in 1-1.

Strafschoppen

Na 90 minuten spelen volgt er een strafschoppenserie. PSV scoort als eerste en Feyenoord moet scoren om in de wedstrijd te blijven. De strafschop van Quinten Timber wordt echter gestopt door PSV-keeper Walter Benitez. PSV wint daarmee de Johan Cruijff Schaal 2024.